AL Naami juristbyrå

Låt oss hantera ditt ärende med tillförsikt

Din One-Stop-destination för omfattande juridiska tjänster

Fastighetsplane-ring

Se till att dina tillgångar är skyddade och att ditt arv är säkert med vår fastighetsplanering och bouppteckningstjänster.

Personskadeför-svar

Om du har råkat ut för en skada på grund av en annans försumlighet kan vi hjälpa dig att få den ersättning du förtjänar.

Affärsjuridiska tjänster

Vi tillhandahåller omfattande juridiska tjänster för företag, inklusive kontraktsutformning, efterlevnad och tvistlösning.

Personlig skada

Om du har råkat ut för en skada på grund av en annans försumlighet kan vi hjälpa dig att få den ersättning du förtjänar.

Invandring

Vi bistår privatpersoner och företag med olika immigrationsärenden, från visum till gröna kort.

Kriminellt försvar

Om du står inför brottsanklagelser kommer våra försvarsadvokater att kämpa för att skydda dina rättigheter och säkerställa en rättvis rättegång.

Medborgerliga rättigheter
In non pulvinar purus. Curabitur nisi odio, blandit et elit at, suscipit pharetra efficitur elit.

Om oss

På AL NAAMI JURISTBYRÅ är vi stolta över att leverera högsta standard på juridiska tjänster. Vårt engagemang för dina behov och vårt orubbliga engagemang för rättvisa skiljer oss åt. Oavsett om du söker juridisk representation för personliga, familje- eller affärsfrågor, är vårt team redo att guida dig genom den juridiska processen och hjälpa dig att uppnå bästa möjliga resultat.

Låt inte juridiska utmaningar överväldiga dig. Kontakta AL NAAMI JURISTBYRÅ idag för att boka en konsultation med vårt expertjuridikteam. Vi är här för att vara dina juridiska allierade och tillhandahålla de lösningar du behöver för att gå vidare med tillförsikt.

Upplev Legal Excellence

Att navigera i den juridiska världens komplexitet kan vara en skrämmande uppgift. Oavsett om du står inför en personlig juridisk fråga, driver ett företag eller hanterar en komplex fastighet, är A här för att erbjuda dig den expertis och det stöd du behöver. Vårt team av erfarna jurister är dedikerade till att tillhandahålla högklassiga juridiska tjänster som är skräddarsydda för dina unika behov.

N

Erfaret juridiskt team

N

Klientcentrerad strategi

N

Tydlig kommunikation

N

Skräddarsydda lösningar

N

Effektivitet och aktualitet

N

Kostnadseffektiva tjänster

Ring nu för en kostnadsfri konsultation

(+46) 73-626 2274

Kundrecensioner

★★★★★
“Ac feugiat ante. Donec ultricies lobortis eros, nec auctor nisl semper ultricies. Aliquam sodales nulla dolor. Quis blandit erat.”
★★★★★
“Quis blandit erat. Donec laoreet libero non metus volutpat consequat in vel metus. Sed non augue id felis pellentesque. Sed vitae nulla et justo pellentesque congue nec.”
★★★★★
“Luctus lectus non quisque turpis bibendum posuere. Morbi tortor nibh, fringilla sed pretium sit amet.”

Kontorstid

Dagligen – 9:30 am till 6:30 pm

Söndag – 08:00 am till 11:30 am

Högtider – 08:00 am till 3:00 pm

Al naami juristbyrå

Kontaktinformation

Finlandsgatan 10,
16434 Kista – Stockholm

(+46) 73-626 2274

saleh.alnaami@growquality.se